Ga naar inhoud
lunch-and-learn-1
gevelbekleding-ikc-ark-schagen-xl1-1

LUNCH & LEARN

Wat dacht u van een heerlijke Lunch & Learn-sessie bij u op het kantoor georganiseerd door Foran BV, specialist in gevelbekleding!

Met enthousiasme willen we met jullie delen hoe onze innovatieve gevelbekledingsoplossingen kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van jullie meest uitdagende architectonische visies.

Tijdens deze informele bijeenkomst zullen we niet alleen genieten van heerlijke broodjes en verfrissend glas melk, maar ook de gelegenheid benutten om u meer te leren over de nieuwste trends en technologie├źn op het gebied van gevelbekleding.

Patrick Klijnjan van Foran staat klaar om jullie te informeren over zijn materialen, ontwerpmogelijkheden en duurzaamheidsinitiatieven. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche en heeft meegeholpen aan meerdere aansprekende bouwprojecten in de Benelux.

Zijn creatieve brein staat altijd aan, hij stond dan ook aan het begin van 'the making of' Steni Nature Glass panelen (panelen waar gerecycled flessenglas op is gestrooid).

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en kennisdeling en we hopen dat deze lunchsessie een ontspannen gelegenheid zal zijn om idee├źn uit te wisselen en met elkaar nieuwe inzichten op te doen.

Dus laten we samen genieten van een smakelijke lunch en tegelijkertijd onze kennis vergroten over de mogelijkheden in de wereld van gevelbekleding.

gevelbekleding-wormerveer-dynamica-xl-xl3

MAAK EEN "LUNCH & LEARN" AFSPRAAK

Hebt u interesse, neem dan contact op met Margo om een afspraak te maken: margo@foran.nl

Steni Inspiratie